Photo Post Thu, Oct. 04, 2012 33 notes

"дајте ми телефоните да ги видам, уклучете ги мобилните телефони, дајте да направиме ѕвездено небо! неможам да ви опишам како изгледа од овде, неможам да ви опишам како изгледа.. Сликајте ве молам од овде и сакам слика.. Чекајте, и мене! ова не се опишува..нека не се гаси ѕвезденото небо!!”

"дајте ми телефоните да ги видам, уклучете ги мобилните телефони, дајте да направиме ѕвездено небо! неможам да ви опишам како изгледа од овде, неможам да ви опишам како изгледа.. Сликајте ве молам од овде и сакам слика.. Чекајте, и мене! ова не се опишува..

нека не се гаси ѕвезденото небо!!”
COMMENTS
 1. rinica reblogged this from toseproeski
 2. ko-to-tamo-peva reblogged this from toseproeski
 3. couldwegobackonceagain reblogged this from toseproeski
 4. louls reblogged this from toseproeski
 5. kissekaterina reblogged this from toseproeski
 6. another505 reblogged this from andjeli-demoni
 7. godinu-dajem-za-minut-sa-njom reblogged this from slobodnaptica
 8. andjeli-demoni reblogged this from slobodnaptica
 9. slobodnaptica reblogged this from karajlic
 10. karajlic reblogged this from toseproeski
 11. free-like-a-wolf reblogged this from couldwegobackonceagain
 12. weareinexile reblogged this from toseproeski
 13. macaparket reblogged this from toseproeski and added:
  I miss you so much! I love you!
 14. annihilatedlovers reblogged this from toseproeski
 15. toseproeski posted this
1/1